Пн, 29.04.2024, 10.32.53      
E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2009 » Август » 27 » Гвардиола о Чигринском
13.17.03
Гвардиола о Чигринском
"Барселона" та "Шахтар" домовились про трансфер Чигринського.
Чигринський все-таки стане "каталонцем", принаймні про це стверджує іспанське видання Sport. За інформацією піренейських газетярів, Жуану Лапорті вдалось вмовити Ріната Ахметова продати "Барселоні" центрального оборонця збірної України. Вмовляння “синьо-гарнатовим” обійшлись у 25 мільйонів євро. 
Що цікаво, Чигринський заради переїзду до стану тріумфаторів Ліги чемпіонів погодився на зменшення зарплатні у порівнянні із прибутками у Донецьку. Вже у середу, стверджує видання, клуби офіційно повідомлять про, напевне що, найгучніший трансфер в історії українського футболу. 
Поки що рекорд належить Анатолію Тимощуку, якого “Зеніт” колись купив за 20 мільйонів євро. Шевченко ж колись обійшовся “Мілану” у 25 млн. доларів, що зараз у євроеквіваленті дорівнює трохи більше 17 млн. Очікується, що офіційне представлення Чигринського у “Барселоні” відбудеться у суботу. 
Якщо Дмитро все-таки перейде до команди Гвардіоли, то не зможе допомогти “каталонцям” у Лізі чемпіонів, адже у цьому сезоні уже зіграв за "Шахтар" у єврокубках. Окрім Чигринського, гірників може покинути Даріо Срна, за інформацією британської преси, хорватом зацікавився лондонський "Челсі".

источник: Телеканал 24

Категория: Футбол на Украине | Просмотров: 438 | Добавил: Batya777 | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]